Tudásbázis » Megrendelés


Hogyan rendelhetek meg domaint és/vagy webhosting (tárhely) csomagot az Inclustnál?

Szolgáltatások

Az Inclustnál a megrendelések elektronikus úton történnek. Első lépésként el kell döntened, hogy csak domaint szeretnél-e regisztrálni, vagy szeretnél-e hozzá tárhelyet is. Fontos, hogy csak tárhelyet is csak úgy tudsz regisztrálni, hogy vagy már rendelkezel domainnel, vagy most regisztrálsz egyet. Domain nélkül nem áll módunkban tárhely csomagot biztosítani.

Tehát az alábbi lehetőségek léteznek:

  • domain regisztráció (ha csak domaint szeretnél tárhely nélkül, akkor ajándékba kapsz egy 25MB-os tárhelyet, ennek neve Webhosting Free, de választhatsz is Webhosting csomagjaink közül.) *1
  • domain átregisztráció (rendelkezel már domainnel, de szeretnéd, ha nálunk lenne, és hozzá választhatsz Webhosting csomagot)
  • domain áthozatal / szolgáltatás áthozatal (csak tárhelyet szeretnél, de máshol már rendelkezel domainnel és ott is szeretnéd hagyni.) *2

*1 Természetesen ha csak a domaint szeretnéd nálunk tartani, akkor lehetőséget van arra is, hogy a nálunk lévő domaint más tárhelyszolgáltatókra irányítsd, erre a Webadmin rendszerünkben van mód, de regisztráció során is megadhatod már az egyedi DNS beállításokat.

*2 Ha pedig csak tárhelyet szeretnél, de a domain máshol van, akkor a meglévő szolgáltatódnál kell a domaint a mi szervereinkre irányítani, erről itt kaphatsz bővebb tájékoztatást.

Megrendelés folyamata

  1. Ha eldöntötted, hogy mire van szükséged, akkor itt az idő, hogy megrendeld a szolgáltatást! Ehhez látogass el a http://webadmin.inclust.com/order weboldalra. A megjelenő oldalon válaszd ki, hogy csak domaint, vagy tárhelyet is szeretnél-e regisztrálni.
  2. A következő oldalon add meg a már meglévő, vagy a regisztrálni kívánt domaint. (Itt az Egyedi DNS gombbal már a regisztráció során megadhatod ha máshová szeretnéd irányítani a domaint.) Kattints a Foglaltság ellenőrzése, majd a Regisztráció gombra. (A rendszer felkínálja meglévő domain esetén, hogy átregisztrálni szeretnél, vagy csak tárhelyet)
  3. A következő oldalon add meg az e-mail címed. Ezzel a címmel tudsz majd belépni Webadmin rendszerünkbe, ha már meglévő ügyfelünk vagy, akkor a jelenlegi címet add meg, és utána add meg a jelszavad.
  4. Válassz Webhosting (tárhely) csomagjaink közül. Ha csak domaint szeretnél, akkor válaszd a Webhosting Free, ingyenes csomagunkat, ajándék 25MB tárhellyel!
  5. A következő oldalon töltsd ki adataidat. (Ha már ügyfelünk vagy, lehetőséged van automatikusan kitölteni az adatokat) A levelezési címre és a Webadmin e-mail címedre fogod kapni a számlákat, a számlán pedig a költségviselő adatai fognak szerepelni.
  6. Az adatok megadása után a Következő gombra kattintva a regisztráció első része befejeződik. Egy e-mail fogsz kapni a megrendelőlapokkal. A megrendelőlapokat aláírva töltsd fel a levélben található címen.
  7. A feltöltés után díjbekérőt fogsz kapni, a befizetés megérkezése után számlát is küldünk, és aktiváljuk megrendelt szolgáltatásaidat. Ha közben hibát találunk arról szintén e-mailben tájékoztatunk.

A megrendelési folyamathoz készítettünk egy videót is:

Amennyiben a regisztráció során elakadnál, bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot a support [at] inclust.com címen!

 

Hogyan rendelhetem meg az Inclust szolgáltatásait?

A megrendelés és a számlázás az Inclustnál elektronikus úton történik. Miután kiválasztottad a megrendelni kívánt szolgáltatást a www.inclust.com oldalon, látogass el a webadmin.inclust.com/order címre, ahol varázsló segítségével rendelhetsz domaint, webhosting csomagot, virtuális szervert, vagy szerver hoszting szolgáltatást.